OVER JR INTERIM

JR INTERIM – JAN RIJSDIJK

Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT- en dienstenverleningssector heb ik een lange staat van dienst.

Bij diverse werkgevers en het volgen van opleidingen en cursussen heb ik mijn huidige niveau bereikt.

Ik ben een mensgericht, sociaal persoon die creatief is in denken en handelen. Pragmatisch en resultaatgericht: ik schroom niet om op basis van zorgvuldige analyse, moeilijke besluiten te nemen en deze te implementeren.

Duidelijkheid is een belangrijke waarde voor mij en ik ben altijd rechtvaardig met oog voor de mensen die het betreft. Waar nodig ben ik sturend, bij voorkeur coachend. Integriteit en loyaliteit staan bij mij hoog in vaandel.

In mijn vrije tijd rijd ik graag op de motor als de zon schijnt. In de winter kun je me vinden op een mooie skipiste. Daarnaast vind ik muziek erg interessant om naar te luisteren en sinds kort ook om zelf te maken achter de drums.

Kennis maken? Dat kost een half uurtje van uw tijd en 1 kopje koffie.

CERTIFICERINGEN

JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies

KENNIS MAKEN?