OVER JR INTERIM

Jan Rijsdijk

Graag maak ik kennis met u!

Ik ben Jan Rijsdijk, een ervaren interim- en projectmanager met een sterke achtergrond in zowel de IT- als de dienstverleningssector.

Met mijn jarenlange ervaring heb ik een bewezen staat van dienst in het succesvol aansturen van complexe IT-projecten en het leveren van hoogwaardige diensten. Mijn expertise stelt mij in staat om uw organisatie naar nieuwe hoogten te leiden.

Ik ben een mensgericht, sociaal persoon die creatief is in denken en handelen. Daarnaast ben ik pragmatisch en resultaatgericht: ik schroom niet om op basis van zorgvuldige analyse, moeilijke besluiten te nemen en deze door te voeren.

Duidelijkheid is een belangrijke waarde voor mij en ik ben altijd rechtvaardig met oog voor de mensen die het betreft. Waar nodig ben ik sturend, bij voorkeur coachend. Integriteit en loyaliteit staan bij mij hoog in vaandel.

Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om snel te schakelen en mij aan te passen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Ik begrijp de complexiteit van uw sector en werk nauw samen met uw team om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op uw doelstellingen.

Of u nu behoefte heeft aan tijdelijk leiderschap om een kritiek project tot een succesvol einde te brengen of om strategisch advies in te winnen voor uw IT- en dienstverleningsinitiatieven, ik sta voor u klaar.

Kennis maken? Dat kost een half uurtje van uw tijd en 1 kopje koffie!

Kennis maken? Contact!
JR-Interim-Jan-Rijsdijk

Waarom JR- Interim?

null

Ervaring

Door jarenlange ervaring ben ik inzetbaar binnen diverse vakgebieden.
null

Resultaten

Ik ben gewend aan een prestatiegerichte beoordeling, dus resultaat gegarandeerd!
null

Overdragen van kennis

Mijn grote hoeveelheid vaardigheden, contacten en ervaringen deel ik graag met uw organisatie. Deze zullen hun uitwerking blijven behouden.
null

Objectiviteit

Met oog voor de werkcultuur binnen het bedrijf, maar niet beperkt door bedrijfspolitiek, persoonlijkheden of vaste gewoontes.
null

Doelgericht

Specifieke taken worden opgedragen en mijn prestaties kunnen hieraan worden afgemeten.

Certificeringen

JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies
JR Interim en Organisatie Advies